Innovatie

Elzen Zwembaden, voor
innovatieve ideeën en
creatieve oplossingen...

Nieuwe innovatieve ontwikkelingen

Wij onderscheiden ons niet alleen met het hoge afwerkingsniveau, prachtige designs en voorraden die altijd op peil zijn. Ook op het gebied van innovatie zitten wij niet stil. Nieuwe producten ontwikkelen en oplossingen realiseren voor zaken die verbetert kunnen worden staan bij ons hoog op de agenda. Daarnaast werken wij graag samen met partners die zelf ook regelmatig nieuwe ideeën en producten ontwikkelen.

Jet-turbine: Rivierstroming

De optimale zwemtraining, dat is wat de jet-turbine u biedt. Met zijn enorme vermogen, regelbaar op alle standen is de jet turbine geschikt voor iedereen.

Meer informatie

Led
videovloer

Uniek! Dat is de led vloer die in uw zwembad geplaatst kan worden. Alle mogelijke videobeelden kunnen op de led vloer afgespeeld worden vanaf uw telefoon.

Meer informatie

Zwembad-overkapping

De zwembadoverkappingen zijn leverbaar van vlak tot een hoogte waar u onder kan staan en van kunststofruiten tot gelaagd veiligheidsglas.

Meer informatie

Bent u ontwikkelaar van nieuwe producten? Of bent u leverancier van nieuwe, niet eerder toegepaste oplossingen in de zwembadbranche, neem dan contact met ons op. Wellicht dat we een mooie samenwerking op kunnen zetten.

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens