Vb Spa Top

De opvallende Drop spa


Ontspannen in uw eigen hot tub. Thuiskomen van uw werk en meteen kunnen ontspannen in uw bubbelbad op uw terras? Het is mogelijk. Kies de watertemperatuur, zet de LED’s aan en relaxen maar. De 32 stille massagesproeiers geven direct een ontspannen effect. Uw kinderen, familie of vrienden kunnen mee genieten. Er is namelijk plaats voor acht personen. Zet u de jets uit, dan geniet u volop van uw luxe ontworpen Drop spa die op deze manier fungeert als extra zwembad. Het eenvoudige en elegante design is bekroond met de  « Association For Finnish Work ».

In Finland, bij Nordic Design Shop, is deze Drop Pool in Scandinavische stijl ontworpen om u al het comfort en welzijn te bieden zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw buiten omgeving.

Meer informatie
Vb En Pool

Een spa van Villeroy & Boch

Wij zijn dealer van de spa's van Villeroy & Boch. Hun moderne buitenspa's bieden optimale kwaliteit, bekroonde designs en krachtige techniek. We hebben drie modellijnen in ons assortiment:

  • Comfort Line: Spa’s met talloze features tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding - ontworpen voor uw comfort.
  • Premium Line: De nieuwe buitenspa's van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring.
  • Design Line: Puristisch – gereduceerd – helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras.
Vb Spa Top

Spa compleet op maat

De spa's van Villeroy en Boch zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste jetcombinatie te combineren met uw lievelingsplaats. U kunt hierbij kiezen uit maar liefst 16 verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats. JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens individueel kunnen worden geplaatst en hiermee voor alle soorten massage geschikt zijn. Hierdoor heeft u een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving.

Een bouwkundige spa behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij werken we met individuele elementen om de gehele spa naar wens op te bouwen. Ook de afwerking, zoals de inspuiters, en bekleding kunnen geheel naar wens samengesteld worden.

Vb Spa2 (1)
Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens