Vb Spa Top

Een spa, maximaal genieten

Bent u regelmatig op zoek naar een heerlijk moment van ontspanning? Dan is een spa zeker iets voor u! Het gehele jaar door is een spa te gebruiken. Ook bij lage temperaturen kan er volop genoten worden. Het gebruik van een spa staat garant voor het verminderen van stress en gewrichtspijn. Ook na een training of andere fysiek zware inspanning is een spa een uitkomst. U komt helemaal tot rust.

De spa's die wij leveren kunnen worden uitgevoerd met een automatische doseerinstallatie. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd in het waterbehandelingsproces. Ontspannen wordt daarmee ook echt helemaal ontspannen.

 

Vb En Pool

Een spa van Villeroy & Boch

Wij zijn dealer van de spa's van Villeroy & Boch. De moderne buitenspa's van Villeroy & Boch bieden optimale kwaliteit, bekroonde designs en krachtige techniek. Momenteel hebben we 3 modellijnen in ons assortiment:

  • Comfort line: Spa’s met talloze features tegen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding - ontworpen voor uw comfort.
  • Premium line: De nieuwe buitenspa's van Villeroy & Boch combineren innovatieve, hoogwaardige technologieën, een uitstekend design en een bijzondere kwaliteit tot een unieke, complete ervaring.
  • Design line: Puristisch – gereduceerd – helder. De sobere vorm en strakke lijnvoering maken de Just Silence tot een designhoogstandje op elk terras.
Vb Spa Top

Spa compleet op maat

De spa's van Villeroy en Boch zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de door u gewenste jetcombinatie te combineren met uw lievelingsplaats. U kunt hierbij kiezen uit maar liefst 16 verschillende JetPaks en deze in een handomdraai vastklikken op elke gewenste zitplaats. Hierdoor heeft u een exact op uw behoeften afgestemde wellnessbeleving.

Een bouwkundige spa behoord ook tot de mogelijkheden. Hierbij werken we met elementen om de gehele spa naar wens op te bouwen. Ook de afwerking en bekleding kan geheel naar wens samengesteld worden.

Vb Spa2 (1)
Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens