Een team vol passie en energie

Met een team van professionals realiseren wij de mooiste zwembaden en wellness inrichtingen door heel Nederland. Vol passie en energie worden, zowel op esthetisch als op technisch vlak, de beste zwembaden gecreëerd. Dit wordt gedaan sinds 2007. In dat jaar begon Tom van den Elzen officieel als zelfstandige met de aanleg van zwembaden. Daarna ging het hard. Al snel kwamen nieuwe collega’s die samen met Tom de basis vormden voor een hecht team van vakidioten.

Monteur
Service
Tekening
Bouwkundig

Al jaren een gewaardeerd partner

Met een hecht team gedreven collega's werken wij met de nieuwste technieken, maken we unieke designs en bieden we een maximale ontzorging voor onze opdrachtgevers. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden en drukken wij onze stempel op de markt. Niet voor niets zijn wij een gewaardeerd partner bij verschillende architecten en tuinontwerpers en worden wij ook wel de zwembadjuwelier van Brabant genoemd.

Werken bij Elzen Zwembaden?

Wil jij meewerken aan het realiseren van de mooiste projecten op het gebeid van zwembaden en wellness? Wij hebben op dit moment de volgende vacatures open staan. Kom jij ons team versterken?

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens