Infinity Zwembad 3

Een infinity zwembad, het water loopt oneindig door

Een infinity zwembad kenmerkt zich door het waterpeil dat boven het niveau van het terras ligt. Het water stroomt over de rand van het zwembad, vanuit het bad is geen rand te zien, hierdoor lijkt het alsof het wateroppervlak oneindig doorloopt. Vandaar de term ‘infinity’. De afroming van het zwembadwater vindt plaats via de overloopgoot die rondom het zwembad geplaatst wordt. Het water wordt vervolgens naar de buffertank geleid. Door deze buffertank kunnen niveauverschillen in het water opgevangen worden. Wanneer er meerdere personen in het water zijn zou het waterpeil namelijk hoger zijn, en dat moet worden gecorrigeerd.

Alle zwembaden maken wij tot op de millimeter op maat, hierdoor is ieder zwembad uniek. Niet alleen in de afmeting zijn de baden uniek, ook in kleur, afwerking en techniek. Wij stellen uw ideale zwembad samen op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring en expertise, hierdoor weten wij voor u het mooist en meest geschikte infinity zwembad te realiseren.

Offerte aanvragen
Acryl Infinity Zwembad

Een "glazen" overloopwand

Om het infinity zwembad helemaal in de omgeving op te laten gaan is het toepassen van een glazen wand een perfecte oplossing. Met behulp van acrylaat ramen weten wij prachtige eindresultaten te behalen. Er kan een deel van een wand uitgevoerd worden met een acryl raam of de complete wand. Het is zelfs mogelijk om het gehele zwembad te voorzien van acryl ramen.

Het toepassen van een glazen raam is iets uniek en staat gegarandeerd voor de "wauw" factor in uw tuin. Uw gasten kijken hun ogen uit wanneer ze voor het eerst het zwembad komen aanschouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan even contact met ons op.

Infinity Zwembad 3

Mozaiek

Met mozaiek tegels ontstaat een heel ander beeld bij een zwembad. Door de verschillende steentje die allemaal anders opkleuren in het water ontstaat er een een sprankelend geheel. Het aanbod van de mozaiek is tegenwoordig zo breed dat de kleuren, materialen en patronen eindloos zijn. Datzelfde geldt voor de voeg die uitgevoerd kan worden in verschillende tinten waar eventueel glitters aan toegevoegd kan worden. Heeft u zelf een idee voor een mozaiek ontwerp, wij denken graag met u mee.

De verlijmingsproducten die wij toepassen zijn van dusdanige kwaliteit dat de mozaiek perfect aangebracht kan worden. Daarnaast zijn onze verwerkingsproducten bestand tegen het zwembadwater waardoor wij garant staan voor jarenlang plezier van de mozaiek bekleding. Strakke hoeken of mooie rondingen, wij kunnen de moziek in iedere positie aanbrengen.

Infinitybad Keramiek En Mozaiek 4
Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens