Infinity Zwembad 3

Een infinityzwembad: het water loopt oneindig door

Een infinityzwembad kenmerkt zich door het waterpeil dat boven het terrasniveau ligt. Het water stroomt over de rand van het zwembad, vanuit het bad is geen rand te zien, hierdoor lijkt het alsof het wateroppervlak oneindig doorloopt. Vandaar de term ‘infinity’. De afroming van het zwembadwater vindt plaats via de overloopgoot die rondom het zwembad geplaatst wordt. Het water wordt vervolgens naar de buffertank geleid. Door deze buffertank kunnen niveauverschillen in het water opgevangen worden. Wanneer er meerdere personen in het water zijn, dan wordt het waterpeil namelijk hoger, en dat moet worden gecorrigeerd.

Alle zwembaden maken wij tot op de millimeter op maat, hierdoor is ieder zwembad uniek. Niet alleen wat betreft de afmetingen zijn de baden uniek, maar ook in kleur, afwerking en techniek. Wij stellen uw ideale zwembad samen op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring en expertise. Hierdoor realiseren wij voor u het mooiste en meest geschikte infinityzwembad.

Offerte aanvragen
Acryl Infinity Zwembad

Een glazen overloopwand

Om het infinityzwembad volledig in de omgeving op te laten gaan, is het toepassen van een glazen wand een perfecte oplossing. Met behulp van acrylaatramen behalen we prachtige resultaten. Een wand, of een deel ervan kan uitgevoerd worden met een acryl raam. Het is zelfs mogelijk om het gehele zwembad te voorzien van acrylramen.

Het toepassen van een glazen raam is iets unieks en staat gegarandeerd voor de wauw-factor in uw tuin. Uw gasten kijken hun ogen uit wanneer ze voor het eerst het zwembad aanschouwen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan even contact met ons op.

Infinity Zwembad 3

Mozaiek

Met mozaïektegels ontstaat een heel ander beeld bij een zwembad. Door de verschillende steentjes die allemaal anders kleuren in het water, ontstaat er een sprankelend geheel. Het aanbod van de mozaïek is tegenwoordig zo breed dat de kleuren, materialen en patronen eindeloos zijn. Datzelfde geldt voor de voeg die uitgevoerd kan worden in verschillende tinten, waar eventueel glitters aan toegevoegd kunnen worden. Heeft u zelf een idee voor een mozaïekontwerp? Wij denken graag met u mee over de toepassingsmogelijkheden.

De verlijmingsproducten die wij toepassen zijn van dusdanige kwaliteit dat de mozaïek perfect aangebracht kan worden. Daarnaast zijn onze verwerkingsproducten bestand tegen het zwembadwater. We staan dan ook garant voor jarenlang plezier van de mozaïek bekleding. Strakke hoeken of mooie rondingen: wij kunnen de mozaïek in iedere positie aanbrengen.

Infinitybad Keramiek En Mozaiek 4
Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens