Ultiem genieten met een binnenzwembad

Een binnenzwembad heeft als groot voordeel dat er het hele jaar door gebruik van kan worden gemaakt. Er hoeft immers geen rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden. Zo kunt u iedere dag tot rust komen, trainen en genieten.

De aanleg van een binnenzwembad verschilt ten opzichte van een buitenzwembad. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de akoestiek, lucht- en klimaatbeheersing. Alleen wanneer deze elementen optimaal op elkaar aansluiten kunt u iedere dag genieten van uw zwembad. Met onze ervaring en expertise op het gebied van binnenzwembaden aanleggen, hebben wij meer dan genoeg kennis in huis om uw ideale binnenzwembad te realiseren.

Offerte aanvragen

In samenwerking met uw architect

Samen met uw architect kunnen wij het onmogelijke waar maken. Creatieve ideeën omarmen wij maar wat graag. Een onderwaterraam en een zwembad boven in een penthouse, zijn creatieve toepassingen die we hebben gerealiseerd.

Bij binnenzwembaden en wellnessoplossingen, werken wij graag samen met de verantwoordelijke architect en/of uitvoerder. Hoe eerder wij aan kunnen geven welke techniek waar gepositioneerd moet worden, hoe beter.

Luchtbehandeling

Een comfortabel klimaat is een vereiste om optimaal te kunnen genieten van een binnenzwembad. De luchtstroom en de wisselwerking tussen de ruimtetemperatuur en luchtvochtigheid moeten precies op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor wordt tocht voorkomen en condensatie op de ramen tegengegaan. Doordat er constante condensatie van het water is moet er op de juiste manier worden ontvochtigd. Dit voorkomt eventuele schade aan de bouwconstructie op de langere termijn.

Frisse lucht en een aangename temperatuur geven een fijn gevoel. De luchtkwaliteit in de zwemruimte bepaalt het comfort en een goed klimaat zorgt er mede voor dat u graag gaat zwemmen of relaxen bij uw binnenbad.

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens