Ultiem genieten met een binnenzwembad

Een binnenzwembad heeft als groot voordeel dat er heel het jaar door gebruik van kan worden gemaakt. Er hoeft namelijk geen rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden. Iedere dag kan u tot rust komen, trainen en genieten. Dat is wat u het voor doet.

De aanleg van een binnenzwembad is ten opzichte van een buitenzwembad anders. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de akoestiek, lucht- en klimaatbeheersing. Met onze ervaring en expertise op het gebied van binnenzwembaden aanleggen hebben wij meer dan genoeg kennis in huis om uw binnenzwembad te realiseren. Alleen wanneer deze zaken optimaal op elkaar aansluiten kunt u iedere dag genieten van uw zwembad.

Offerte aanvragen

In samenwerking met uw architect

Samen met uw architect kunnen wij het onmogelijke waar maken. Creatieve ideeën omarmen wij maar wat graag. Een onderwaterraam, een zwembad bovenin een penthouse zijn voorbeelden van ideeën die we hebben mogen realiseren.

Bij de projecten met betrekking tot een binnenzwembad of wellnessoplossing werken wij graag samen met de verantwoordelijke architect en/of uitvoerder. Hoe eerder wij aan kunnen geven welke techniek waar gepositioneerd moet worden, hoe beter.

Luchtbehandeling

Een comfortabel klimaat speelt een grote rol om optimaal te kunnen genieten van een binnenzwembad. De luchtstroom en de wisselwerking tussen de ruimtetemperatuur en luchtvochtigheid moet precies op elkaar afgestemd zijn. Hierdoor wordt tocht voorkomen maar ook wordt condensatie op de ramen tegengegaan. Doordat er constante condensatie van het water is moet er op de juiste manier worden ontvochtigd. Dit voorkomt eventuele schade aan de bouwconstructie op de langere termijn.

Frisse lucht geeft een fijn gevoel. De luchtkwaliteit in de zwemruimte bepaalt het comfort in de ruimte. Mede een goed klimaat nodigt uit om te gaan zwemmen of relaxen. Muffe of koude lucht draagt zeker niet bij aan het relax gevoel wat u voor ogen had.

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens