Infrarood

Een sauna, de ultieme persoonlijke ruimte

In een sauna komt u helemaal tot rust. Na een dag hard werken of na een intensieve training is het heerlijk ontspannen in uw eigen sauna. Bovendien is een bezoek aan de sauna goed voor uw gezondheid. Spier- en gewrichtspijn worden verlicht maar ook verkoudheden kunnen worden voorkomen.

Wij maken uw sauna geheel op maat, zodat deze perfect past bij de uitstraling van uw woning en de afmetingen van de ruimte waar de sauna wordt geplaatst.. Zo leveren wij een sauna die helemaal naar uw wens is. Mocht u op zoek zijn naar een sauna die in een keer geplaatst kan worden, dan kunnen wij u dankzij ons partnernetwerk van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden op het gebied van sauna's te bespreken.

Sauna Foto 4

De sauna

De bekendste sauna is de Finse sauna. Doordat deze sauna uit hout bestaat, heeft deze een fijne natuurgeur. Binnenin zijn houten banken aangebracht waar u heerlijk kan liggen of zitten. Het hout neemt de warmte op en geeft deze ook weer gelijkmatig af, omdat hout de eigenschap heeft om te ademen.

Er zijn verschillende soorten hout te gebruiken voor uw sauna. Gaat u voor hemlock, red ceder of wellicht voor espen? Alle beschikbare houtsoorten hebben zo hun positieve kenmerken. Tijdens de inrichting van de sauna denken wij ook met u mee over de indeling. Door te werken met verschillende niveaus kan gebruik worden gemaakt van de verschillende temperaturen in de sauna. Hoe hoger u plaatsneemt hoe warmer het zal zijn.

Offerte aanvragen
Infrarood

De infraroodcabine

Door de lucht te verwarmen met behulp van infrarood gaat u transpireren en worden afvalstoffen afgevoerd. Een infraroodcabine stimuleert de bloedsomloop en verzorgt de huid. Daarnaast verlicht de infraroodcabine spier- en gewrichtspijn. Lichamelijk en geestelijk merkt u dat u tot rust komt. De infraroodcabine wordt voor u geheel op maat gemaakt met de gewenste materialen. Hierdoor past deze perfect in uw interieur en is een infraroodcabine een ware toevoeging aan uw wellnessruimte.

Infrarood(stralers) straalt een korte of lange golf uit. Dit staat in verband met het binnendringen van de warmte in de huid. Lange golf stralers dringen alleen de buitenste huidlaag binnen en hebben een langere opwarmtijd. Korte golf stralers zijn snel opgewarmd en dringen dieper in de huid. De korte golf stralers hebben dan ook een aangenamer effect, de lampen van een korte golf straler zijn daarentegen wel intenser.

Contact
Sauna3
Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens