Een waardig partner

Kwaliteitsproducten die iets toevoegen aan onze zwembaden en wellnessinrichtingen, daar zijn wij altijd naar op zoek en dat hebben we gevonden in de producten van Roolf-Living.  Roolf-Living brengt namelijk een elegante en speelse sfeer in de ruimte. Zij ontwerpen en maken buiten- en binnenmeubilair met een kleurrijke, unieke en duurzame textuur. Met het prachtig ontworpen buitenmeubilair met fantastische stoffen van Roolf-Living komt uw tuin tot leven. Dat brengt net dat beetje extra om de tuin helemaal compleet te maken.

Wilt u de producten van Roolf-Living ervaren? Maak gebruik van onderstaand formulier en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

DOTTY Long Chair

Deze prestigieuze Dotty Long Chair is te vinden in vele tuinen en op talloze terrassen. Dankzij de sterke structuur van 100% dun gesponnen UV-gestabiliseerd polypropyleen, is de stof van deze zitbank bestand tegen de zon én de regen. De textielstructuur is erg dik en sterk. De EPS-vulling is van uitstekende kwaliteit, is ergonomisch en zit comfortabel doordat deze zich aan de bewegingen van uw lichaam aanpast. 

  • Voor binnen en voor buiten
  • Bestand tegen elk weertype
  • Gemaakt uit 100% UV-gestabiliseerde dun gesponnen polypropyleen

 

Let's build!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer vormen en kleuren en creëer een opstelling die aansluit bij uw wensen en uw tuin. U kunt kiezen uit verschillende kleurenpaletten die ieder uit drie tinten bestaan.

De producten van Roolf-Living kunnen gewoon buiten blijven staan, en kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden. Elk item in de Roolf-collectie heeft een UV-behandeling ondergaan, waardoor al die mooie kleuren hun prachtige uitstraling behouden.

 

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens