Een waardig partner

Kwaliteitsproducten, daar zijn wij altijd naar op zoek en dat hebben we gevonden in de producten van Roolf-Living.  Roolf-Living brengt namelijk een elegante en speelse sfeer in de ruimte. Zij ontwerpen en produceren producten met een kleurrijke, unieke en duurzame textuur om het buiten- en binnenleven op te fleuren. Met de producten van Roolf-Living komt uw tuin tot leven en brengt dat net dat beetje extra om de tuin helemaal compleet te maken. Dat komt door de prachtige ontwerpen maar ook door de fantastische stoffen die toegepast worden.

Wilt u de producten van Roolf-Living ervaren? Dat kan enkel op afspraak. Maak gebruik van onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

DOTTY Long Chair

Deze prestigieuze Dotty Long Chair is te vinden in alle tuinen en op alle terrassen. Dankzij de sterke structuur van 100% dun gesponnen UV-gestabiliseerd polypropyleen is de stof bestand tegen de zon én de regen. De textielstructuur is erg dik en sterk. Deze zitzak met EPS-vulling van uitstekende kwaliteit zit ergonomisch en comfortabel doordat deze zich aan de bewegingen van uw lichaam aanpast. 

  • Voor binnen en voor buiten
  • Bestand tegen elk weertype
  • Gemaakt uit 100% UV-gestabiliseerde dun gesponnen polypropyleen

 

Let's build!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer met vormen en kleuren en creëer een opstelling die aansluit bij uw wensen en uw tuin. Qua kleuren zijn er verschillende mogelijkheden die ieder uit drie tinten bestaan.

De producten van Roolf-Living kunnen gewoon buiten blijven staan, en mocht het nodig zijn kunnen deze gemakkelijk schoon gemaakt worden. Elk item in de Roolf-collectie heeft een UV-behandeling ondergaan, wat betekent dat al die mooie kleuren hun prachtige uitstraling zullen behouden.

 

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens