Waterval Overloop

Een overloopzwembad: u loopt zo het water in

Een overloop zwembad kenmerkt zich door het waterpeil dat gelijk ligt met het terras en oogt als een spiegel. Hierdoor gaat het bad geheel in de tuin op en loopt u zo het water in. Bij een overloopzwembad loopt het water, zoals de naam al zegt, over de rand. Dit water wordt opgevangen door een overloopgoot die om het zwembad heen ligt en het water naar een buffertank leidt. Door deze buffertank kunnen niveauverschillen in het water opgevangen worden. Wanneer er meerdere personen in het water zijn, wordt het waterpeil namelijk hoger en dat moet worden gestabiliseerd.

Alle zwembaden maken wij tot op de millimeter op maat, hierdoor is ieder zwembad uniek. Niet alleen wat betreft de afmetingen zijn de baden uniek, maar ook in kleur, afwerking en techniek. Wij stellen uw ideale zwembad samen op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring en expertise. Hierdoor weten wij voor u het mooist en meest geschikte overloop zwembad te realiseren.

Offerte aanvragen
Rvs Inbouw

Inbouwdelen van RVS of kunststof

De inbouwdelen, zoals de inspuiters, skimmers en lampen, kunnen uitgevoerd worden in kunststof of in roestvaststaal. Beide materialen hebben positieve kenmerken. Zo heeft kunststof een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. RVS daarentegen heeft een luxere uitstraling. Alle twee zijn ze bepalend voor het visuele eindresultaat van het zwembad, de werking is uiteraard hetzelfde.

We bepalen samen met u welk materiaal het meest geschikt is voor uw zwembad. Hierbij is van belang welke uitstraling gewenst is en hoe het zwembad visueel in de omgeving opgaat. Wordt de keuze gemaakt om kunststof inbouwdelen toe te passen, dan kan de kleur van de afwerkranden aangepast worden aan de kleur die bij de zwembadbekleding (folie of tegel) past. Zo wordt het een mooi geheel.

Waterval Overloop

Attracties

Ieder zwembad is uit te rusten met verschillende attracties. Zo is een tegenstroominstallatie ideaal voor mensen die in het zwembad willen trainen en afstanden kunnen zwemmen. Deze installaties genereren een krachtige stroming waar tegenin gezwommen kan worden. Elzen Zwembaden heeft een eigen tegenstroominstallatie ontwikkeld die door zijn krachtige turbinemotor uniek is in de markt. Neem met ons contact op voor meer informatie.

U kunt bijvoorbeeld ook een luchtmassage bruisplaat in de bodem van het zwembad laten plaatsen of een luchtmassage ligbank. Deze staan garant voor ontspanning en een heerlijk relax gevoel. Een watergordijn of waterval is ook mogelijk en ziet er prachtig uit. Ook in de avond met eventuele verlichting aan, is het een mooie toevoeging aan uw zwembad.

 

Kuppens Fotografie Ws 0695
Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens