Architecten

Voor een fantastisch eindresultaat combineert u het beste van twee werelden.

Eindeloze mogelijkheden

Steeds vaker komt ervan uit architecten de vraag wat de mogelijkheden zijn om samen te werken. Deze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zoeken steeds vaker de grens op en dat past perfect bij architecten die op zoek zijn naar een zwembad waarmee ze zich kunnen onderscheiden.

Met onze ervaring en expertise zijn wij al tijdens de ontwerpfase van toegevoegde waarde. Daarom gaan wij graag met u aan tafel vanaf stap een in het ontwerpproces. Dit kan een binnen- of buitenzwembad zijn maar ook een wellnessruimte of combinatie van beide. Naast dat we elkaar op esthetisch vlak uit kunnen dagen is het tijdens deze ontwerpfase ook goed om te weten met welke voorzieningen rekening gehouden dient te worden. Uiteraard adviseren wij daarin. Dit levert voordelen op voor u, maar ook voor uw klant.

‘’Innovatieve toepassingen met een fantastisch eindresultaat’’

Of het nu gaat om een beweegbare zwembadbodem, onderwaterraam of een zwembad met glaswanden. Alles is mogelijk. Wij passen graag niet-alledaagse ideeën toe om ieder zwembad uniek en persoonlijk te maken. Het zijn juist deze innovatieve toepassingen die projecten speciaal en onvergetelijk maken. We laten ons graag uitdagen en gaan samen met u op zoek naar dat geweldig eindresultaat.

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens