Architecten

Het beste van twee werelden voor een fantastisch eindresultaat.

Eindeloze mogelijkheden

Steeds vaker vragen architecten wat de mogelijkheden zijn om samen te werken. Deze mogelijkheden zijn eindeloos en dat past perfect bij architecten die op zoek zijn naar een zwembad dat een toegevoegde waarde heeft voor een onderscheidend ontwerp.

Met onze ervaring en expertise zijn wij al tijdens de ontwerpfase van toegevoegde waarde. Daarom gaan wij graag met architecten aan tafel vanaf de eerste stap in het ontwerpproces. Dit kan een binnen- of buitenzwembad zijn, maar ook een wellnessruimte of combinatie van beide. Naast dat we elkaar op esthetisch vlak uit kunnen dagen is het tijdens deze ontwerpfase ook goed om te weten met welke voorzieningen rekening gehouden dient te worden. Uiteraard adviseren wij daarin. Dit levert voordelen op voor u én uw klant.

‘’Innovatieve toepassingen met een fantastisch eindresultaat’’

Alles is mogelijk of het nu gaat om een beweegbare zwembadbodem, onderwaterraam of een zwembad met glaswanden. Wij passen graag niet-alledaagse ideeën toe om ieder zwembad uniek en persoonlijk te maken. Het zijn juist deze innovatieve toepassingen die projecten speciaal en onvergetelijk maken. We laten ons graag uitdagen en gaan samen met u op zoek naar dat geweldig eindresultaat.

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens