Stream Ant

Een skimmer zwembad, toepasbaar in iedere tuin

Een skimmer zwembad kenmerkt zich door het waterpeil dat onder het niveau van het terras staat. Doordat wij gebruik maken van hoog waterlijn skimmers is het mogelijk om het water een paar centimeter onder de randtegel te houden. Dit geeft een open uitstraling en een prachtig effect. De skimmers filteren al het drijvende vuil uit het zwembadwater. Vuil dat op het wateroppervlak drijft, zoals bladeren, kleine takken en insecten, worden automatisch in de skimmer gezogen en opgevangen. Dit vuil wordt opgevangen door het filtermandje in de skimmer die vervolgens geledigd kan worden.

Alle zwembaden maken wij tot op de millimeter op maat, hierdoor is ieder zwembad uniek. Niet alleen in de afmeting zijn de baden uniek, ook in kleur, afwerking en techniek. Wij stellen uw iedeale zwembad samen op basis van uw persoonlijke wensen en onze ervaring en expertise. Hierdoor weten wij voor u het mooist en meest geschikte skimmer zwembad te realiseren.

Offerte aanvragen
Skimmer Ant 4433

RVS of kunststof inbouwdelen

De inbouwdelen (zoals bijvoorbeeld de inspuiters, skimmers en lampen) kunnen uitgevoerd worden in kunststof of in RVS (roestvaststaal). Beide materialen hebben hun positieve kenmerken. Zo heeft kunststof een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. RVS daarentegen heeft een andere uitstraling. Alle twee zijn ze bepalend voor het visuele eindresultaat van het zwembad, de werking is uiteraard hetzelfde.

In samenspraak bepalen we welk materiaal het meest geschikt is voor uw zwembad. Belangrijk hierbij is welke uitstraling gewenst is en hoe het zwembad visueel in de omgeving op gaat. Wordt de keuze gemaakt om kunststof inbouwdelen toe te passen dan kan de kleur van de flenzen aangepast worden aan de kleur die bij de zwembadbekleding past. Zo wordt het een mooi geheel.

 

Stream Ant

Attracties

Ieder zwembad is uit te rusten met verschillende attracties. Zo is een tegenstroominstallatie ideaal voor mensen die in het zwembad willen trainen en afstanden kunnen zwemmen. Deze installaties genereren een krachtige stroming waar tegenin gezwommen kan worden.

Er zijn diverse producenten van deze installaties. Elzen Zwembaden heeft daarnaast een eigen tegenstroominstallatie ontwikkeld die door zijn krachtige turbinemotor uniek is in de markt. Door in tegenstelling tot alle andere aanbieders de aanzuiging achter in het zwembad te plaatsen kan een echte rivierstroming gecreëerd worden. Hierdoor worden onder andere de benen niet naar beneden gezogen tijdens de training wat de zwemtechniek ten goede komt.

Skimmer buitenzwembad 5067B
Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens