Een stoomcabine op maat

De warmte van een stoomcabine reinigt de huid, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen van het lichaam af. Deze warmte (tussen de 40 - 50 graden) in combinatie met een hoge luchtvochtigheid (98%) is een prettige manier om het lichaam te reinigen. Het resultaat is een zachte en soepele huid. De stoom kan eventueel aangevuld worden met geurstoffen zoals bijvoorbeeld eucalyptus wat erg prettig is voor de luchtwegen.

Stoomcabines kunnen worden uitgevoerd met automatische geurverneveling maar ook met kranen en douches. De verlichting, die helemaal naar wens uitgevoerd kan worden, zorgt samen met de bekleding en de accessoires het visuele eindresultaat. De cabines worden op maat gemaakt zodat deze in iedere ruimte toegepast kunnen worden.

Offerte aanvragen

Inrichting

Een belangrijke afweging bij het ontwerpen van een stoomcabine is of u er in wilt kunnen zitten, liggen of een combinatie van beide. Naast de persoonlijke wens hierin is een belangrijke factor de beschikbare ruimte. Goed om te realiseren is dat naar mate de ruimte groter wordt het langer duurt voordat de stoomcabine op bedrijfstemperatuur is.

Qua verlichting in de stoomcabine zijn er veel verschillende mogelijkheden. Dit varieert van standaard wit tot ledverlichting die in alle kleuren aan te passen is. Sommige lampen kunnen tevens worden geïntegreerd in uw eigen domotica systeem.

Voor of na een stoombad is het heerlijk om een douche beschikbaar te hebben. Hiermee kunt u precies uw lichaam (of een bepaald deel van uw lichaam) de koelte en/of warmte geven om bijvoorbeeld de bloedsomloop te stimuleren. In overleg met u kunnen we de materialen samenstellen zodat deze aansluiten bij de overige kranen in de wellness ruimte.

Door middel van geurstofdosering kunnen uw zintuigen worden geprikkeld. Er zijn verschillende mogelijkheden om aroma's toe te voegen. Dit kan door middel van sprayen, olie druppelen of een automatische geurdosering. 

Verschillende opties

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens