Led-videovloer

Ultieme beleving!
Met een led-videovloer op
de bodem van uw zwembad

Pooloop / 21h40

Uniek! Dat is de led vloer die in uw zwembad geplaatst kan worden. Samen met onze partner Pooloop / 21h40 brengen wij een geweldige beleving naar u toe. Alle mogelijke videobeelden kunnen op de led vloer afgespeeld worden vanaf uw telefoon. Dit kunnen video beelden zijn uit de standaard galerij maar ook eigen film materiaal. Met één druk op de knop is het dus mogelijk om tussen zogenaamde haaien of dolfijnen te zwemmen. De vloer kan aangebracht worden in nieuwe en bestaande zwembaden. 

De totale led vloer wordt opgebouwd uit verschillende led panelen. Deze led panelen hebben een afmeting van 50 x 50 cm: zo kan iedere gewenste afmeting gerealiseerd worden. Het glas van de led panelen is speciaal veiligheidsglas met daarop een anti-slip structuur. Deze structuur is dusdanig aangebracht dat deze geen invloed heeft op het beeld van de led panelen.

De led vloer wordt gemonteerd op een systeem waar de panelen in geschoven worden. Hierdoor is het te allen tijde mogelijk om panelen te wisselen en het gewenste onderhoud uit te voeren. Door de pixel pitch van 6.9 mm is het beeld geweldig en voelt dit systeem een unieke belevenis toe aan uw zwembad. Uw gasten zullen versteld staan!

 

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens