Aura zwembadoverkapping

Verleng het zwemseizoen
en maak daarnaast uw zwembad nóg veiliger.

Perfecte kwaliteit en geweldig design

Maak uw zwembad nóg veiliger voor kinderen en dieren en verleng daarbij het zwemseizoen. Dat is wat de overkappingen van Aura doen. De zwembadoverkappingen zijn leverbaar van vlak tot hoog (waar u onder kan staan) en van kunststofruiten tot gelaagd veiligheidsglas. Daarnaast zijn het aantal schuifelementen naar wens te bestellen en zijn er verschillende accessoires leverbaar om het gebruik nog verder te vereenvoudigen. Dit gecombineerd met de kwaliteit die Aura biedt op het gebied van producten en service maakt dat Aura een partner is van Elzen Zwembaden waar we trots op zijn.

Evolution E2G

Aura biedt u een verscheidenheid aan moderne dakbedekkingsmodellen met een geweldige uitstraling voor uw zwembad. Het hoogtepunt is de Evolution E2G. Een moderne supervlakke zwembadafdekking in frameloze, volledig glazen uitvoering, wat ook door architecten zeer wordt gewaardeerd.

Ook zijn er modellen beschikbaar met de klassieke ronde boogvorm, een eenzijdige looprail en echt glas. Gemeenschappelijk voor alle modellen is de hoogwaardige afwerking en de liefde voor detail met vele kleine kenmerken die het verschil maken.

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens