Aura zwembadoverkapping

Verleng het zwemseizoen
en maak daarnaast uw zwembad nóg veiliger.

Perfecte kwaliteit en geweldig design

Uw zwembad nóg veiliger voor kinderen en dieren én een verlengd zwemseizoen. Dat is waar de overkappingen van Aura voor zorgen. De zwembadoverkappingen zijn leverbaar van vlak tot een hoogte waar u onder kan staan en van kunststof-ruiten tot gelaagd veiligheidsglas. Daarnaast is het aantal schuifelementen naar wens te bestellen en zijn er verschillende accessoires leverbaar om het gebruik nog verder te vereenvoudigen. Gecombineerd met de kwaliteit die Aura biedt op het gebied van producten en service, maakt dat Aura onze partner is waar we trots op zijn.

Evolution E2G

Aura biedt u een verscheidenheid aan moderne dakbedekkingsmodellen met een geweldige uitstraling voor uw zwembad. Het paradepaardje is de Evolution E2G: een moderne supervlakke zwembadafdekking in een frameloze, volledig glazen uitvoering. Deze wordt ook door architecten zeer gewaardeerd.

Ook zijn er modellen beschikbaar met klassieke ronde boogvorm, een eenzijdige looprail waar de overkapping overheen loopt, en echt glas. Alle modellen hebben een hoogwaardige afwerking, liefde voor verfijnde details gemeenschappelijk met vele kleine kenmerken die het verschil maken.

Offerte

Offerte aanvragen

Ik heb interesse in

Ik heb interesse in

Grootte van het zwembad (bij benadering)

m
x
m

Gegevens