fbpx

Villeroy & Boch Lines

Bent u toe aan een heerlijk moment van ontspanning? Dan is een whirlpools van Villeroy & Boch echt iets voor u! De whirlpools van Villeroy & Boch combineren innovatie en hoogwaardige technologie met een uniek karakteristiek design en buitengewone kwaliteit om u uitgebreid te kunnen laten genieten.

Dat is ook precies waar Elzen Zwembaden voor staat. Elzen Zwembaden voegt daarom nog een extra ‘touch’ toe aan de whirlpools van Villeroy & Boch. De whirlpools die wij verkopen worden alle opgeleverd met een automatische doseerinstallatie. U wordt volledig ontzorgd in het waterbehandelingsproces. Ontspannen wordt daarmee ook echt helemaal ontspannen.

Elzen Zwembaden biedt u de keuze tussen drie verschillende series Villeroy & Boch whirlpools. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Elzen Zwembaden nodigt u graag op afspraak uit in onze showroom.

Wat kunnen we voor u doen?

Bent u benieuwd wat Elzen Zwembaden voor u kan betekenen bij het ontwerp of de aanleg van uw bouwkundig zwembad of wellness-onderdeel, dan komen we met alle plezier bij u langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

+31 (0)492 39 02 29

maak een afspraak