fbpx

Een eigen sauna of complete wellnessruimte

Wellness. Een steeds vaker gehoord en uitgesproken begrip. Enderzijds een logisch gegeven gezien de gehaaste tijdsgeest waarin we leven waardoor het vinden van ontspanning steeds belangrijker wordt. Rust en geborgenheid. Gewoon in uw eigen woning of de beschutting van uw tuin!
Elzen Zwembaden levert maatwerk sauna’s gemaakt met houtsoorten naar keuze. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment aan kachelsoorten, verlichting, accessoires, lichttherapie, infrarood lampen, aromatherapie en muziek. Ook jacuzzi’s hebben wij in alle soorten en maten. Elzen Zwembaden is een zwembadbouwer met oog en gevoel voor wellness.

Wij zijn benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak en wij komen graag bij u langs.
+31 (0)492 39 02 29

Waar gaat uw gedachte naar uit?

Wellness kan op verschillende manieren beleefd worden, het gevoel omgeven te zijn door warmte is namelijk niet alleen merkbaar in een spa of whirlpool maar ook in een sauna en stoomcabine. Zorgeloos ontspannen kan op allerlei manieren. Elzen Zwembaden biedt een ruim assortiment wellness-mogelijkheden. Uiteraard kunnen verschillende onderdelen gecombineerd worden zodat u heerlijk kunt afwisselen.

Waar gaat uw gedachte naar uit?

Sauna

Hemlock en red ceder, espen? Alleen al in houtsoorten zijn er legio mogelijkheden. Een sauna is een ultieme persoonlijke ruimte waar u zich helemaal kunt overgeven aan uw vermoeidheid en kunt bijkomen van een lange dag hard werken. De sfeer van de sauna moet daarom volledig aansluiten op uw wensen. Wij maken u graag wegwijs in de mogelijkheden.

Stoomcabine

Stoomcabines zijn er in verschillende soorten en maten. In een stoomcabine is de luchtvochtigheid hoger dan in de traditionele sauna. Zeker in de winter is een stoomcabine een heerlijke manier om te ontspannen. Stoom heeft een reinigende werking en is rustgevend voor lichaam en geest.
Voor wat betreft inrichting, grootte en styling is in principe alles mogelijk om een eigen droomruimte creëeren.

Wat kunnen we voor u doen?

Bent u benieuwd wat Elzen Zwembaden voor u kan betekenen bij het ontwerp of de aanleg van uw bouwkundig zwembad of wellness-onderdeel, dan komen we met alle plezier bij u langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

+31 (0)492 39 02 29

maak een afspraak