fbpx

Alles over zwembaden

Techniek is feitelijk het kloppend hart van uw zwembad. Naast het bouwen van zwembaden hebben wij de kennis en producten om uw zwembad te onderhouden en optimaliseren.

Hoe zit het bijvoorbeeld met het onderhoud van uw bad? Hoe houdt u uw badwater schoon? En hoe maakt u uw zwembad zomer- of winterklaar? Elzen Zwembaden heeft een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om uw zwembad volledig te automatiseren.Dat en meer vindt u op deze pagina.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar specifieke onderdelen of producten?
+31 (0)492 39 02 29

Zwembadtechniek, onderhoud en uitbereidingsmogelijkheden

Wij willen altijd onze klanten voorzien van alle informatie en goed voor onze baden zorgen. Want wat mooi is moet mooi blijven. Op deze pagina willen we verschillende onderwerpen aan bod laten komen die u kunnen ondersteunen. Ook als u zich wilt inlezen kunt u hieronder terecht. Vindt u niet wat u zoekt dan zijn wij u graag van dienst.

Waterbehandeling

Optimaal zwemplezier heeft u alleen als het zwembadwater in optimale conditie is. Bij een binnenbad geldt dit het hele jaar door en bij een buitenbad alleen in het seizoen. De nieuwste technieken maken dat dit mogelijk is met een minimum aan chemicaliën. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Zwembadautomatisering

Elzen Zwembaden heeft een eigen ontwikkeld besturingssysteem met alle denkbare functies voor zwembadbeheer. Van de aansturing van de afdekking, verwarming en verlichting tot het in- of uitschakelen van watervallen en jetstreams. Ook kunt u de waterkwaliteit controleren en automatisch corrigeren. Eventuele toekomstige functies kunnen eenvoudig worden toegevoegd. En dat met maar één aansluitpunt voor een voedingskabel. De besturing is toepasbaar op nieuw te bouwen én bestaande baden.

Klaar voor de zomer

Als het mooie weer op komst is wilt zo snel mogelijk gaan genieten van uw zwembad. Maar eerst moet er het een en ander gebeuren. Nadat in en rondom het zwembad is schoongemaakt en het waterniveau is aangevuld kunt u het zwemwater weer in conditie brengen. Speciaal daarvoor heeft Elzen Zwembaden een zomerklaarpakket wat u in staat stelt eenvoudig uw bad weer in gereedheid te brengen.

Klaar voor de winter

Het najaar is aangebroken en de keren dat u gebruik kunt maken van uw buitenbad nemen af. Tijd om het bad in gereedheid te brengen voor weersinvloeden en bestand tegen vorst.
Het waterniveau gaat tot onder de skimmer, het filtersysteem moet worden gereinigd en het leidingwerk afgesloten ter voorkoming van schade door bevriezing.

Wat kunnen we voor u doen?

Bent u benieuwd wat Elzen Zwembaden voor u kan betekenen bij het ontwerp of de aanleg van uw bouwkundig zwembad of wellness-onderdeel, dan komen we met alle plezier bij u langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

+31 (0)492 39 02 29

maak een afspraak