Intensieve samenwerking voor het hoogst haalbare

We houden wel van een uitdaging. Vandaar ook dat we als zwembadbouwer steeds vaker de grens opzoeken. Elzen Zwembaden werkt nauw samen met architecten en interieurontwerpers die steeds weer op zoek gaan naar een stuk onderscheidend vermogen om een uniek en persoonlijk zwembad te bouwen.

Architecten en ontwerpers, wij werken graag met u samen. Bent u (tuin)architect of interieurontwerper en heeft u opdracht om een totaalproject te ontwerpen voor een van uw klanten? Hoort daar ook een zwembad of wellness-voorziening bij?
Dan gaat Elzen Zwembaden graag met u aan tafel vanaf stap een in uw ontwerpproces.

Wij zijn van mening, dat als architecten en zwembadbouwers vroegtijdig met elkaar het gesprek aangaan dit onmiskenbare voordelen oplevert in het zwembad ontwerp voor zowel u als uw klant. Dat is althans onze ervaring. Heeft u inspirerende voorbeelden of technische vragen dan bekijken we samen de mogelijkheden. Zo delen wij onze expertise en komen we samen op creatieve ideeën en met onverwachte oplossingen.

+31 (0)492 39 02 29

Bijzondere toepassingen

Innovatie zit bij Elzen Zwembaden in het bloed. Onze visie: een goede zwembadbouwer houdt de ontwikkelingen op het vlak van zwembadtechniek en design nauwlettend in de gaten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Innovatie begint al bij het zwembad ontwerp en zet door in de zwembad aanleg. Elzen Zwembaden is altijd up-to-date, op zijn minst!

Wij passen graag niet-alledaagse ideeën toe om elk zwembad uniek en persoonlijk te maken. Hieronder een aantal voorbeelden waar u wellicht nog nooit bij stil heeft gestaan. Vindt u niet wat u zoekt dan willen wij graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bekijken.

 

Beweegbare zwembadvloer

De instelbare bassindiepte en de veelzijdige functie – van badvloer tot terras en isolerende afdekking – maakt de beweegbare vloer  een interessante optie voor elk privé-bad. Met een beweegbare zwembadvloer maakt u van uw bad het ene moment een veilig pierebad voor de kleintjes, het andere moment een volwaardig sport- en vrijetijdsbad voor volwassenen. Een beweegbare vloer maakt uw zwembad comfortabel, veelzijdig, veilig, schoon, en energiebesparend. Beslist een verantwoorde “diepte-investering” dus voor uw bestaande of nog te bouwen zwembad.

Onderwaterraam

Glas maakt tegenwoordig steeds meer en meer deel uit van de hedendaagse architectuur. Middels onderwaterramen van acryl is het mogelijk de wereld rondom je letterlijk vanuit het bad te zien. En andersom. Vanuit uw woonkamer of wellness-ruimte een blik in uw zwembad werpen of het effect creëren dat uw zwembad deel uitmaakt van het interieur van uw woning, bijna alles is mogelijk.

Zwembad met glaswanden

Om de uitstraling van een zwembad naar een nog hoger niveau te tillen hebben we een overloop/infinity zwembad van glaswanden ontworpen. Hierdoor lijkt het alsof er een “blok” water in uw tuin aanwezig is. Dit ontwerp mag zeker gezien worden in de hedendaagse moderne architectuur. Ook hier wordt in plaats van glas het product acryl toegepast omdat het vele voordelen heeft ten opzichte van glas.

Zwembadbeheersysteem

Stelt u zich eens voor: u staat na een lange, vermoeiende werkdag op het punt naar huis te gaan, en een duik in het zwembad lijkt u heerlijk. Met uw mobiele telefoon verwarmt u alvast uw zwembad, zodat de temperatuur van het water bij thuiskomst al zo aangenaam is als u het wilt hebben. Die techniek heeft Elzen Zwembaden in huis. We noemen dit ‘domotica’. Domotica houdt in dat bijna alle onderdelen van het zwembad op afstand bekeken en bediend kunnen worden door middel van een bedieningspaneel, een smartphone zoals onder andere de iPhone, of een tablet zoals de iPad.

Wat kunnen we voor u doen?

Bent u benieuwd wat Elzen Zwembaden voor u kan betekenen bij het ontwerp of de aanleg van uw bouwkundig zwembad of wellness-onderdeel, dan komen we met alle plezier bij u langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

+31 (0)492 39 02 29

maak een afspraak