fbpx

Een zwembadoverkapping door Elzen Zwembaden

Wenst u het gehele jaar door lekker in uw buitenbad te kunnen zwemmen ongeacht het weer? Dan biedt een zwembadoverkapping een uitstekende oplossing. Met een zwembadoverkapping kan uw buitenbad volledig worden getransformeerd naar een binnenbad waardoor u verzekerd bent van zwemplezier het gehele jaar door. Tevens blijft het water met een zwembadoverkapping schoon waardoor minder onderhoud benodigd zal zijn. De overkappingen zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten.

Elzen Zwembaden levert en installeert zwembadoverkappingen van het merk Aura. De Aura zwembadoverkappingen staan voor een strak design dat wordt gekenmerkt door doordachte eenvoud. Een absolute aanvulling op de modernste architectuur. De overkappingen zijn technisch hoogstaand en van de hoogste kwaliteit doordat Aura voor de ontwikkeling van zwembadoverkappingen de handen ineen heeft geslagen met gerenommeerde wetenschappelijke partners. Uniek en exclusiviteit gegarandeerd!

Wat kunnen we voor u doen?

Bent u benieuwd wat Elzen Zwembaden voor u kan betekenen bij het ontwerp of de aanleg van uw bouwkundig zwembad of wellness-onderdeel, dan komen we met alle plezier bij u langs om de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

+31 (0)492 39 02 29

maak een afspraak